За нас

Скъпи приятели и партньори,

Създадохме тази страница специално за вас!

Благодарим ви за времето, което ще отделите, за да се запознаете с нашата дейност.

Този уебсайт ще ви представи всички услуги в областта на вноса и износа на добитък, чрез които можем да ви бъдем полезни.

От 2018г. насам, Миран Продукцион ЕООД заема важна позиция в обмена на едри и дребни преживни животни.

Независимо дали сте животновъд с постоянна необходимост от покупко-продажна дейност или първокласен производител, който иска да започне да отглежда добитък, или сте в търсене на качествен добитък за клане, Миран Продукцион ЕООД е в състояние да осигури това, от което се нуждаете.

Нуждаете от съвет, идея или съдействие във връзка с извършване на подбор на животни?

Разполагате с кратък срок и търсите гъвкаво решение на достъпна цена?

Държите на качеството и професионализма?

Предпочитате надежден партньор, на когото да поверите делата си?

Търсите най-добрите възможности и решения, които да подобрят възвръщаемостта на вашите инвестиции?

Ние можем да предложим правилното решение!

Миран Продукцион ЕООД е компания, съчетаваща експертност, качество и разнообразие на предлаганите услуги. Ние знаем, че всеки наш партньор се нуждае от най-доброто решение, за да постигне оптимални резултати в условията на силно конкурентна среда. Разбираме своята отговорност при подбора на животни за вас и даваме съотвените препоръки, защото вярваме, че най-добрата реклама е удовлетворението на нашите клиенти.

Ние силно вярваме в хуманното отношение към животните, както и в качественото обслужване и личното отношение към всеки клиент.Това ни мотивира да бъдем още по-усърдни и отдадени на каузата да поддържаме лидерската си позиция на пазара, както и отличната си репутация на надежден бизнес-партньор.

Scroll to Top